Професионална гимназия
по техника и лека промишленост гр. ПоповоТалантите на Професионална гимназия по техника и лека промишленост, гр. Попово отново с призови места!


Момичетата от професиите „Моделиер – технолог на облекло“ и „Модист“ се включиха в конкурса, посветен на 25 години от създаването на Тракийски университет Стара Загора и във връзка с 11 май – Ден на „Св. Св. Кирил и Методий“, празник на Факултет „Техника и технологии“, гр. Ямбол.
Талантът на бъдещите модни експерти и дизайнери не остана незабелязан и те бяха отличени с две първи места в категорията „Модна графика“: Арзу Шакирова от XII „а“ клас и Йозгюр Желилова от VIII „а“ клас, като журито ги отличи сред подадените 70 модни графики.
В другата категория: за видеоклип на тема „Моето училище“ отново с първо място бяха наградени Александра Недялкова от IX „г“ клас и Даяна Тодорова от XII „а“ клас.
В днешно време мотивацията е особено важна, а тя идва, когато виждаш, че трудът ти е възнаграден, а талантът ти не остава незабелязан. За пореден път учениците на ПГТЛП, гр. Попово, ПН „Моден дизайн“ доказаха, че са сред най-добрите в усвояването на професията. Нека им пожелаем още много нови идеи, вдъхновение за творчество и успешна реализация!
Линк класиране
Линк видеоклип
КАРОЛИНА ХРИСТОВА–МАРКОВА

ДИРЕКТОР НА ПГТЛП – ПОПОВО