Професионална гимназия
по техника и лека промишленост,  гр. Попово

ИСТИНСКИ РОДОЛЮБЦИ И ДОСТОЙНИ БЪЛГАРИ!!!

От 30 май до 2 юни 2019 г. се проведе 34-я поход „По стъпките на четата на Таньо войвода“. Походът е ...

ИСТИНСКИ РОДОЛЮБЦИ И ДОСТОЙНИ БЪЛГАРИ!!!

 

От 30 май до 2 юни 2019 г. се проведе 34-я поход „По стъпките на четата на Таньо войвода“. Походът е организиран от Културно просветно дружество „Родно Лудогорие“ и се провежда под патронажа на президента на Република България ген. Румен Радев и с подкрепата на Министерството на образованието и науката, музеите и общините на Силистра, Тутракан, Исперих, Разград и Попово.

В това родолюбиво начинание се включиха и младите четници на Професионална гимназия по техника и лека промишленост – Попово. Дълг, доблест, чест, достойнство, благородство и добронамереност – всички тези човешки ценности и чувства, съпровождат живота на младите ни родолюбци. Това са усещания и ценности, познати ни още от миналото и запазили се до сега в настоящето.

В прегледа на маршовата и патриотична песен по време на 34-я поход „По стъпките на четата на Таньо войвода“, представителният блок на нашето училище успя да спечели сърцата на всички граждани на гр. Попово, почели паметта на Таньо Стоянов Куртев. С патриотични песни и маршова стъпка, те ни накараха да се гордеем, че сме българи. Завоюваните престижни награди и купи са доказателство за достойното представяне на ПГТЛП.

 

Преглед на маршовата и патриотична песен, 01.06.2019 г., ПоповоКАРОЛИНА ХРИСТОВА–МАРКОВА

ДИРЕКТОР НА ПГТЛП – ПОПОВО